Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

mandag 4. oktober 2010

å vi maler, å vi maler .... : )

Hei, alle sammen :)
Nå har jeg vært litt "slapp" her på bloggen......, - men kommer noen bilder av ett lite "prosjekt" jeg (vi) holdt på med på lørdag :)

Jeg har nå fått "profesjonell" hjelp fra min kjære når det gjelder malingsprosjektene mine ! Han er faktisk lakkerer, så nå sprøyter vi ( han) maling på tingene istede for at jeg  maler med pensel - I LIKE !!! :)
..........og resultatet blir selvfølgelig MYE bedre ;)

et gammelt bord, klart for en runde under malingssprøyta ;)

her er "vi" i gang ....., valgte å ikke male selve bordplaten, da den er i sink ...
fiks ferdig :)

lampen over spisebordet fikk også ny farge (denne vart sort før), denne  hadde blitt vrien å få bra med en malekost !
sååå fornøyd med resultatet :)
mere "stæsj" som har skiftet farge ...

"hodet" på rett plass :p

Urnen ble mye finere i lys farge ( den var også sort før ) Det var alt for denne gang, men har allerede planlagt mere "stæsj" som skal få en "make over" , så - fortsettelse følger :)


HA EN FIN KVELD !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar