Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

fredag 8. oktober 2010

sofaproblem....

Hei, alle sammen :)

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg ikke lagt ut noen bilder av sofaen her på bloggen......- det er det en god grunn til !!! Har en sort skinnsofa som absolutt IKKE passer inn i den nye lyse stilen jeg prøver å holde :(
For at dere skal forstå meg kommer allikevel et bilde..... :s

Sannelig ble det  med ett par føtter på bildet :)


Ønsker meg virkelig en lys (ikke helt hvit) stoffsofa , selv om det er litt upraktisk bl.a. med tanke på tantebarn med sjokoladefingre og 2  "gutter" i huset som stadig kommer hjem med olje eller lakkstøv på seg ;)

Her kommer ett bilde av mine kjære, nydelige, hærlige tantebarn <3Men har jeg altså funnet en sofa hos Skeidar med vaskbart trekk, I LIKE !! Denne kan jeg vel slenge på ønskelista jeg skal sende til Julenissen i år !

kr 2995,-
kr 3995,-


Ha en fortsatt fin kveld, og GOD HELG <3

3 kommentarer:

 1. Hei...kjenner en dame, som når hun hadde pusset opp hytta, hadde to veldig gode skinn stresslesser som ikke passet inn lenger...hun tok rett og slett å malte de med noen rester hun hadde, og sier de er like fine enda...tror det var trestjerners gulvmaling fra scanox hun brukte, eksakt hva hun gjorde i forhold til rengjøring før maling og hvilken maling kan jeg få tak i hvis du skulle falle for min og hennes galskap og si at ALT KAN MALES...
  Sofaen du ønsker deg er veldig fin...
  God kveld!

  SvarSlett
 2. Kjære fru Syversen :)
  dette kan vel ikke være mulig ? Man kan vel ikke MALE en sofa ? :o .....selv om jeg også er tilhenger av dine visdomsord; ALT KAN MALES :)

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for hilsen i bloggen min!
  Jeg har 4 barn og 4 hvite sofaer! ;)
  Går så godt at! Værst med Leon på 1 siden han har en tendens til å ta på alt i hans høyde, og holde seg litt fast, men løser det med å legge quilter over.
  Det beste rådet jeg kan gi deg, er å sørge for at sitteputene er vendbare. Det er de ikke på Ektorpen min, men så bruker heller ikke ungene den så mye. Har to like hvite trekk til den da.
  Vendbare sitteputer "varer" dobbelt så lenge!
  ;)
  Flott kosekrok i header-bildet ditt! ;)

  SvarSlett