Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

tirsdag 12. oktober 2010

familien øker.....


 Tidliger i år var overraskelsen stor da vår kjære hannkatt Max fikk kattunger!!! (dette måtte vel være noe for 1000 kr tipset i VG ? ;) )
Denne hendelsen holdt på å forandre hele "hans" liv,- måtte vi "døpe" om Max......? til  Maxine...?

Nei, han fikk fortsette sitt liv som "herremann" i huset, og  lyder fortsatt sitt maskuline navn Max ;)  så skjedde det igjenn da, Max ble større og større, og forsto vi faktisk at det ikke bare var fløte å gode sauser som var årsaken til at magemåle økte ,- her hadde det vel igjenn vært en "pølse" med i spillet :)Og i helgen var tiden inne for nedkomsten :
mjauuuuuuu ......
jordmor Ida passer på <3
6 søte små <3
vi feiret begivenheten med kako m/krem
og Ballerina kjeks .....

Og nå håper vi bare at noen vil gi disse søte små ett nytt hjem...... noen som er interessert ? ;)
Håper det ...... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar