Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

tirsdag 19. oktober 2010

Man lærer så lenge man lever....

Jeg lærer stadig !
Det er altså ALDRI forsent ;) I en alder av 37 år  er jeg "nylært" i to ulike "grener" :

1. Jeg har lært meg å JOIKE !!!
2. Jeg har lært meg å lage papir !


Den første "grenen", altså JOIK, er jeg allerede "headhuntet" til å opptre med på årets julebord i barnehagen, det kan bli en særegen opplevelse for mine kollegaer !!! :)

Jeg har altså allerede hatt 2 opptredener hvor jeg joiker, den første hadde jeg på skolen sammen med 2 medelever, . det gikk strålende (i følge oss selv) ;)
Full av iver , med den første "konserten" sterkt i minne, kom jeg hjem fra skolen i går og lette etter nytt publikum for min nylærte sangteknikk ..... Og sannelig var begge mine to snille (og akk så ÆRLIGE) barn hjemme ;)
Jeg stilte meg opp på stuegulvet og tok en joik om stuebordet.
( for en ting er viktig når man komponerer en joik, joiken skal handle om ett objekt, altså denne gang stuebordet)
Barna satt som fortrollet ( eller var de i en sjokktilstand.....?) .
Fikk bl.a. denne  kommentaren  etter framføringen, " E du sekker på at du kan å joik , mamma?"

KLART JEG KAN !!! ;)

Og i dag har jeg altså lært meg å lage papir !

Så nå ligger det 9 fargerike, HJEMMELAGDE ark til tørk på stuegulvet. De er LANGT fra perfekte,men øvelse gjør som kjent mester ;)

Nå skal jeg stryke disse arkene (så de forhåpentligvis  tørker.....) og prøve å lage ulike strukturer på de ved hjelp av ulike stoffer som legges på arket når jeg stryker (F.eks. blonder, bølgepapp m.m.)
Dette blir spennende ;)

Ha en FIN kveld alle sammen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar