Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

torsdag 28. april 2011

En oppdatering...

Her kommer en liten oppdatering ....
Ida fikk ett ENORMT påskeegg av storebror Rune !!! :)

Vi hadde flotte dager i påsken, Ida synes det er såååå godt å være hjemme <3
Påskefrokost <3 
 Vi hadde strålende vær i påsken, grillet og spiste middagene ute på verandaen :)
Vi var faktisk hjemme i hele 11 dager ( vis man ser bort fra to turer til Levanger for å ta blodprøver, og en dagstur til trondheim,- cellegiftkur) .
På koselig påskebesøk hos tante, onkel , Ruby og lille Kasper <3 


Nå sist søndag satte vi kursen mot St. olavs igjenn, og på mandag var det narkose (m/spinalpunksjon, beinmargsprøve og PEG injeksjon.)  OG 2 cellegiftkurer..... MEN i går fikk vi reise hjem igjenn !!! <3 

På vei hjem tok vi ett ettermiddagsbesøk på " Fairytale Cupcake`s" i Trondheim. 
SÅÅÅÅ koselig liten kafe, med nydelige cupcakes, -  og interiør :) 
Her kommer noen bilder : 
ANBEFALES !

LEKKERT interiør !!!

Ida koser seg <3
Vi valgte oss en vindusplass slik at vi kunne følge med på "livet" utenfor :) 


Cupcake m/ bringebær og sjokolade ,- NYDELIG !!!
Og iskald FRANSK lemonade..... Forfriskende og GOD !

Cupcake m/ nougat,- NAM; NAM :)

Takk, for oss,- vi kommer HELT sikkert tilbake :) I morgen skal vi til Levanger for å ta blodprøver, så blir det å KOSE oss som best vi kan i helgen , før vi setter kursen mot St. Olavs  igjen på søndags ettermiddag.

Vil atter en gang takke for all støtte, gode og varmende ord og kommentarer <3 
Veldig koselig å se at " vi " har fått nye følgere,- hjertelig velkommen skal dere være !!! 

Varme klemmer fra Lolita 

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder , både fra påsken og kafe besøk . Skjønner godt at dere koste dere i de omgivelsene , lekkert & delikat . Krysser fingre for dere !!!!

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist :-)Håpe det går bra med Ida og dåkk.Var så godt å sjå Ida og få snakka med dåkk.Og så var det trist samtidi når en tenke på at fine Ida er syk. Det var en kosli plass dåkk var på og tenke Ida kosa sæ med alle de herlige kakene :-) Masse klemmer fra Iren og co :-)

  SvarSlett
 3. Go fredagskveill:-)Så koseli å sjå at dåkk har kosa dåkk,de uinne i dåkk SÅÅÅ my:-D Ida e ei utrule tøff taus!De vesst vi jo egentle fra før å da:-) E så kosle å in på bloggen å sjå,du e så flink Lolita!Kjæmpefine bilda å så kosle å lesa de du skriv:-)Tru i må test cupcakes-plassn i Trondheim,deinn såg innbydnde ut;-)Ønske dåkk ei rikti go hælg fra meig å mine.Nyt deinn å kos dåkk:-)Håpe vi snart kainn træffes:-D Koz Rønnaug<3

  SvarSlett
 4. Godt å høre at dere har hatt en fin påske :) Virkelig flotte bilder :) God helg

  SvarSlett