Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

mandag 11. april 2011

3 uker...

Det mest beundringsverdige ved å leve, er ikke hvor mange ganger man faller,
men den styrken man får av å reise seg hver gang.. ♥

I dag er det 3 uker siden vi kom til St. Olavs Hospital. 
Det har vært en veldig vanskelig og tøff tid for oss alle, men spesielt for Ida,- som faktisk er den tapreste og sterkeste personen jeg vet om !!!!! 
Nydelig gavepose fra 2 gode venninner <3
Hærlig kosedress i pakken <3 <3 <3 
I dag har har det skjedd mye, Ida har vært i narkose og tatt spinalpunksjon ( cellegift sprøytes inn i spinalvesken i ryggen), ny beinmargsprøve ble tatt og  atter en cellegiftkur (intravenøst) er gitt. 
Påkjenningen dette er for en "liten" kropp er umulig for oss å sette seg inn i , men smilet og pågangsmotet er til stede hos verdens sterkeste  IDA !!! <3 <3 <3 


Og prøvesvarene fra beinmargen er POSITIVE ,- faktisk bedre enn legene hadde forventet , dvs at Ida responderer meget bra på cellegiftene hun får ! 
 En skikkelig "opptur for" oss alle <3 (....og oppturer TRENGER vi !!!) 


Nydelige gaver til Idamor fra Rønnaug <3 

Vakker "eske" med "believe- ord" i <3
("believe" på øverste bilde i dette innlegget)

<3 <3 <3 
Vil takke alle sammen , både "nære og fjerne" for omtanke, støtte, gaver, blomster og gode ord <3 


DET VARMER <3 

6 kommentarer:

 1. Sitter og leser om deres forferdelige situasjon og får tårer i øynene ... Har jo selv barn og de er jo ditt alt !!! Veldig godt å høre at legene er positive og at hun responderer på celle giften:) Ønsker dere masse lykke til videre og følger med her om forhåpentlig fortsatt fremgang,og til slutt tilfriskning :)

  SvarSlett
 2. christina6674@hotmail.com11. april 2011 kl. 18:50

  Så fint att höra Ida svarar bra på cellgifterna..fint att få läsa vad som händer.Tänker på er käre kusin min.Ida är en Vinsetmo i blodet...vi kämpar vi vinner!!!
  Kramisar i massor:)

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at hun responderer bra på cellegiften, krysser alt fra fingre til strikkepinner for at det fortsetter sånn fremover. Våren og sommeren kommer med bedring til Ida ;o)

  SvarSlett
 4. Så godt for dere at det kommer positive tilbakemeldinger fra legen!
  Tenker på dere.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så godt å hør at det er no positivt ja både for Ida og dåkk.Tenke på stakkars lille Ida kor tøft det må vær for den lille kroppen. Håpe det går bra med dæ å.Hørt av Anette at det har vært en tøff dag idag for Ida. Håpe hu vart likar så hu slipp å plages med smerter. Vi tenke sånn på dåkk hver dag om kolles det går. Masse varme klemma fra oss til dåkk.Hilsen Iren,Johnny og Jannike

  SvarSlett
 6. Kjære Lolita:-)Tusn takk for at du dele dagan og de som skjer ruinnt dåkk me åss.Utrule gått å sjå at de kjæm positive tebakemeillinga på deinn tøffe kampen Idamor e in i.E mang spørsmål fra Maren,vanskele å vårrå 13 år å forstå at vænninna e veldi syk...savne a sånn...Ho e i tankan vårres heile tia å vi krysse fingran for at ailt ska gå bra;-) Vi gle åss over ailt de positive å seinne dåkk mang goe,varme tanka:-D E e nå vi kainn bidra me så sei ifra,vil så jærn jælp dåkk:-)Håpe dåkk får en fin dag;-)Hils Ida så my fra åss. Koz fra Rønnaug

  SvarSlett