Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

mandag 2. mai 2011

mens vi venter...

...Koser vi oss som best vi kan :)


Vi skulle egentlig vært på St. Olavs i dag, men blokkbehandlingen utsettes pga at Idamor er for " lav " . (nøytrofile ( dvs. immunforsvar) på 0,3 på fredag og 0,5 i dag,- så vi er på " rett " vei ! ) 


For å kunne starte ny cellegiftkur må hun ha nøytrofile på 1,0 eller mer ... så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet ( og solkrem) og nyte dagene vi får være hjemme <3 

Skal ta nye blodprøver på onsdag, så får vi se hvordan det går...Dagene nyter vi ute, da vi har ett strålende vårvær her i trøndelag ! :)

Og da måtte vi pynte litt på verandaen også : 


Ønsker alle mine lesere en FIN dag , og nyt den - ingen vet hva morgendagen bringer <3 

5 kommentarer:

 1. Godt at verdiene er på rett vei :)
  Sikkert deilig å være hjemme men vil tro det er ganske slitsomt å vente på at kroppen er klar for behandling.
  Du har pyntet fint på uteplassen deres.
  Klem, klem

  SvarSlett
 2. Du har en fantastisk blogg. Elsker stilen din, du legger ut utrolig flotte bilder som bare er til å sikle etter. Koselig å lese og Ida og hvordan behandlingen går. Ønsker dere masse lykke til med resten av behandlingen og kanse sees vi en dag.

  MVH Beate
  (spesialpedagogen til Maria fra barn 4)

  SvarSlett
 3. God lesnig Lollis :)
  Lykke t videre i behandlinga og d gledes vældig å hør at d går så bra med dåkk :) Nyt dagan med sol og vår. Tænke på dåkk vældig, stå på videre kjære Lollis :) :)

  Klæm fra Tonen

  SvarSlett
 4. hei igjenn på dere alle. Godt å hør at dere får være hjemme mellom øktene.Det er jo som de sier at det er borte bra men hjemme best. Så no er det bare å nyte godværet som best en kan. Håpe alt går bra med Idamora. Så trist å tenk på hva den lille kroppen må igjennom. Du får gi henne en stor klem fra oss all <3<3 Vi ønske lykke til videre med behandlingen og krysse fingre og alt for Ida. Stor klem fra Iren og co

  SvarSlett
 5. Hei Lolita
  Nyt dagene hjemme det gjør vi også...så best vi kan.. nøytrofile på < 0,05 her så vi går litt på tå hev og er sikkert i overkant usosiale om dagen.Sees sikkert i løpet av uka. Gi lyd :-) Stor klæm fra Trondheim og Maria og Hege

  SvarSlett