Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

onsdag 29. september 2010

Ord til ettertanke ....

Vi er overbeviste om at livet vil være perfekt når vi blir gift og får et barn…og et til…Så blir vi frustrerte over at våre barn ikke er gamle nok, og tenker at alt blir bedre når de blir eldre. Deretter blir vi frustrerte over at de plutselig er tenåringer, med alle de problemer DET medfører, og tenker: Det blir helt sikkert bedre når de ikke er tenåringer lengre.

Vi sier til oss selv at det blir bedre når barna våre er kommet godt i vei, når vi får en bedre bil, når vi kan ta en god ferie, eller når vi endelig pensjoneres.

Sannheten er at det er ikke noe bedre tidspunkt å være lykkelig på enn akkurat! Hvis ikke akkurat nå – når da? Livet ditt vil alltid være fullt av utfordringer. Det beste er å bestemme seg for å være lykkelig NÅ!

I lang tid var det som om livet begynte å bli godt. Det gode liv. Men det var alltid en hindring for å leve livet på veien: Noen barn som skulle takles, noe arbeid som skulle være ferdig, noe tid som skulle brukes, en regning som skulle betales, og så videre…Til sist forsto jeg at alle disse tingene er LIVET. Denne erkjennelsen hjalp meg til å forstå at det er ingen vei til lykken. Veien er lykken

Så nyt hvert øyeblikk! Ikke vent til skoletiden er overstått, eller til du har tatt av 5 kilo, eller lagt på deg 5 kilo, på at arbeidet venter, på å bli gift, på fredag kveld, eller søndag morgen. Ikke vent på en ny bil, eller at huset er betalt ned, eller på sommer, høst, vinter og vår før du bestemmer deg for å være tilfreds og lykkelig.

Lykken er en reise, ikke et mål i seg selv. Det er ikke noe bedre tidspunkt å være lykkelig på enn NÅ.

Ta en ting av gangen : Den viktigste først. Ta det rolig – lev og la leve

Tenk deg om og prøv å besvare disse spørsmålene:
1 – Navnene på de 5 rikeste i verden
2 – De siste 5 ”Miss Universe”- vinnerne
3 – De siste 10 Nobel-prisvinnerne
4 – De siste 10 Oscar-vinnerne

Det kan du ikke?

Applaus dør ut!
Trofeer samler støv!
Vinnere blir raskt glemt.

Prøv å svare på disse spørsmålene:
1 – Navnene på 3 lærere som har bidratt til din utdannelse
2 – Navnene på 3 som har hjulpet deg når du hadde bruk for det
3 – Nevn noen få personer som har fått deg til å føle deg spesiell
4 – Nevn 5 personer du gjerne tilbringer tid sammen med

Mye lettere, ikke sant?

De mennesker som betyr noe i livet er ikke “eliten”. Det er ikke de rikeste, eller de som har vunnet store priser. Det er de som tenker på deg, og hjelper deg uansett hva! Du er ikke blant de mest berømte, men du er blant dem jeg ville fortelle dette til!

For noen år siden sto ni løpere klare til å delta i et løp i Seattle’s Paralympic Games. Startpistolen braket løs, og løpet var i gang. Ikke alle løp, men alle ville delta og vinne.

Noen løp inn i hverandre, en gutt snublet og falt, og ble liggende og gråte. De andre hørte ham gråte. De satte ned farten og så seg tilbake. De stoppet og gikk tilbake…Alle sammen…

En pike med Down’s syndrom satte seg ned ved siden av ham, ga ham en klem og sa: ”Går det bedre nå?” Deretter gikk alle over målllinjen, skulder ved skulder. Publikum reiste seg og klappet – i veldig lang tid!

De som overvar det, snakker stadig om det. Hvorfor det? Fordi innerst inne vet vi godt at det viktigste ikke er å vinne for seg selv. Det viktige i livet er å hjelpe andre til å bli vinnere i livet, selv om det betyr av vi selv må sette ned farten.

Et lys mister ingenting ved å bli brukt til å tenne et annet!

(Fra internett)

3 kommentarer:

  1. Hei...det var virkelig noen ord til ettertanke...så sant som det står skrevet her...
    Ha en god kveld :))
    Mvh Fru Syversen

    SvarSlett