Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

onsdag 22. september 2010

høst

Kjenner at høsten er her, koselig å fyre opp i ovnen og tenne stearinlys både inne og ute :)
....men.... jeg savner vel egentlig sommeren allerede, og det er leeeenge til vi igjenn kan kjenne sol å varme på kroppen ...
Man får gjøre det beste ut av det når man da har valgt å bosette seg så langt nord på vår klode ;)
Så nå er det tid for å "pussle" litt innendørs igjenn , har planer om å bytte gulvet i stua iløpet av høsten :)
Kunne godt tenkt meg helt hvitt gulv på stua også, men må nok la fornuften ta overhånd da jeg ikke er sååååå glad i å vaske gulv ( flere ganger om dagen måtte det vel blitt....)
Ser på kjøkkengulvet som er malet hvitt at ALT av hår både fra meg og kattene sees veldig godt !!!( pluss rusk og rask )  liker ikke :(
Så det gulvet må kostes flere ganger i løpet av dagen :)

Prosjekt stuegulv blir oppdater senere ;)

2 kommentarer:

 1. Svart gulv anbefales ikke heiller... Koinna ha vaska kjøkkengulvet heile tia, så æ angre vældi på d! Ikke særli praktisk, men vældi fint :))
  D bli nok lækkert samme ka du bestæmme dæ ferr :)

  Hanne

  SvarSlett
 2. Hanne:
  Det er jo noe som heter at "man må lide for skjønnheten " :)

  SvarSlett