Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

onsdag 31. august 2011

Garderobe- / GJESTEROM er ferdig :)


Da er sengen på plass på 
garderobe- / gjesterommet :)
Her kommer noen bilder : 


Nå blir det kosekveld i stua :)

Ha en FIN kveld alle sammen !!!
Klemmer fra Lolita <3

3 kommentarer:

 1. Ååå tenk å få være gjest på ett slikt herlig rom du!
  Håper alt er bra med Idamor
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Ååh,så fint de vart:-)Hæli me oppussing når resultate bli sånn da;-)Arbessomt,men arti!Grattis me nyromme å nygarderoben te Ida:-)Ha en strålende dag.Hæls så my:)Stor køuzikos fra Rønnaug<3<3<3

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig det ble! Du har kjempegod smak når det gjelder interiør, det må jeg si! Lunt og samstemt med vakre detaljer! Likte det veldig godt, jeg! Klem til deg og Ida fra Eli:)

  SvarSlett