Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

lørdag 19. mars 2011

Plassproblem...

Hei, hei  <3

Nå har " far " i huset lakkert kurvstolen min , JIPPI,  men HVOR skal jeg ha den....? Har prøvd litt rundt på stua, men det går ikke ,- det er for fullt her !!!

Tror den får plasseres i gangen nede.....


Nå spekulerer jeg litt på om jeg skal lakkere spisestuestolene..... disse er i mørk " rotting " ....


......egentlig  var planen og kjøpe trekk til noen andre spiestuestoler jeg har ( disse er i sort skinn, veldig gode å sitte på, men trenger noen lyse trekk, lin ??. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt slike ....? )

Så nå er vel planen å lakkere de jeg har oppe nå, så får jeg se om jeg eventuellt får tak i trekk til de andre...


Ønsker alle en FIN lørdag <3 

Klemmer fra Lolita :)

2 kommentarer:

  1. Vi har fått oss veldig fine stola Lolita:) æ vart kjempefornøgd:)) einaste som mangle no e kvite puta, vart ikke så bra me svarte...
    Klem fra Katrine<3

    SvarSlett
  2. Du fåritj låv t å lakker spisestumøblan...æ vil kjøp dæm:)))) Å trekk t ainner stolan får du i ellos...

    SvarSlett