Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

lørdag 19. mai 2012

FORANDRING FRYDER !!!

Da har interiør ekspertene talt, Hvitt, Blonder, Fransk landstil og Shabby Chic er UTE !!!
Men det får bare være så UTE som det vil , her skal det ikke ut av huset på leeeenge ;)
Jeg var faktisk veldig sen med å innføre denne lyse stilen, har ikke hatt blonder og "stæsj" så  veldig lenge ....


Det var faktisk i april 2010 jeg kjøpte min første lyse "ting", det var en veldig fin hvit duk, la den på stuebordet da jeg kom hjem, og DET ble full kræsj !!! For ALT det andre i huset var i INDISK stil , shangala bangala ;)

Her måtte noe gjøres, og forvandlingen startet omgående ;)...... og pågår ennå pr.dags dato ;)

Her kommer noen bilder fra "kosekroken" så dere får se forvandlingen :

Dette er før forvandlingen, ikke en eneste lys ting og se her gitt....... lilla, "gull" og mørke pynteting...... datoen ser dere på bildet ;)
dette er 10 dager senere, her har det kommet til noen lyse detaljer..... Jeg er "igang" ;)
17 dager senere..... har det begynt å skje saker og ting, har så smått tatt i bruk malekosten ( de brune lysestakene ved skapet har i alle fall fått en omgang med penselen ;)
så langt har jeg kommet pr. i dag :)
Dette innlegget er fra oktober 2010,
og SLIK ser kosekroken ut i dag , 19.mai 2012 :Men smaken er som kjent delt som baken, hva synes du om forvandlingen, hvilken "stil" liker du best ?

Ha en FIN kveld alle sammen <3

8 kommentarer:

 1. D e så gjennomført stilig t dæ, uansett stil :)
  Æ synes den hvite, shabby stil'n e kjæmpefin, men d e ikke nå for mæ. Æ foretrekke mørke, varme farga heim :)
  (Nån som sa kjærringa mot strømmen? ;))

  SvarSlett
 2. Hei:) Æ synes dein lyse stiln e finest, å må bære sei at dein kosekroken din va råfin! Å så mang fine ting som du har:)!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. HEI

  Hoill dæ t dein kvite stiln du Lollis, finast og enklest............så slæpp du å sjå støvet når d e dein mørke stiln :) heia heia

  SvarSlett
 4. Synes det er kjempefint med alt det hvite hos dere.<3
  Hos oss har vi mye farger, men stort sett lyse vegger. Da min mor har vært anerkjent kunstner i mange år, så har vi jo veldig mange malerier, (og mange nedpakket i bodene). Jeg trives med farger, men elsker den hvite stilen også.

  Synes det er så viktig å trives i det miljøet man lager selv. Og som den interiørgale jeg er så blir det litt forandringer, tross alt.

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 5. Ingen tvil!!!Vi går for deinn kvite stiln ja ;-) Utruli fint å kosle som dåkk hi e:-) Kjæmpefine bilda som vise kor dykti du e te å skap e hjæmmekosle å me deinn rætte stiln samtidi :-) Hoill deig te shabby`n ja,væææææææældi fint:-) Koz Rønnaug <3<3<3

  SvarSlett
 6. Må si meg enig at jeg liker bedre det hvite som du har nå, men var vel innom Bombay jeg og engang;) Stiligt å se bilder fra før til nå:)
  Selv har det jeg det egentlig verken fargerikt eller hvitt..
  Charlotte

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Æ likt definitvit dein lyse stil`n din:)
  Lyst å koseli:)
  Du har d så gjennomført du:)
  Du e så kreativ:)

  Ha ei fin hælg:)

  SvarSlett
 8. Det er artig å se hvordan ting forandrer seg. Man endrer stil og farger ettersom trender og interesser. Jeg synes kosekroken din er mye finere nå enn på det første bildet :)
  God helg :)

  SvarSlett