Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

tirsdag 13. mars 2012

Ord til ettertanke....

Denne artikkelen sto i  Aftenposten i går....

Anbefaler alle  å lese den ! "De tause tsunamiene

I februar i fjor mistet vi barnet vårt. Han var 11 år, og han ble borte for oss som den vi kjente.
7 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Har ikke ord....

  man må ikke ta livet for gitt....etter mange runder på sykehus med min sønn fra han var 2 år til nå snart 12 år har jeg lært å leve og sette pris på livet, han er ok nå...men kan jo bli mere..
  Mine tanker går til alle som opplever sykdom og ulykker. Og til de som ikke opplever det selv men at noen man kjenner gjør det, bry dere og spør..ikke trekk dere tilbake. Betyr så mye med litt omtanke!


  ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS!

  SvarSlett
 4. Ja livet kan være tøft.
  Mange som opplever veldig vanskelige ting.
  Jeg trodde vel at hjelpeaperatet tok kontakt når en opplevde slike ting. Men så feil kan en ta.
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Jeg takker Gud for at jeg har friske barn. Selv om jeg har vært mye syk, er jeg glad for at det er meg og ikke dem. Det er mange som tar livet for gitt. Jeg prøver å ikke gjøre det, men ta vare på hver dag! Virkelig ord til ettertanke dette:(

  SvarSlett
 6. Tøff lesning, men absolutt nå vi bør få me åss... At vi tar dagan å live litt for jitt...Vi må byinn å sætt pris på at vi kainn sti opp fresk å rask å kainn gå på skole eiller arbe kvar dag,de e faktisk ikke aill feruinnt,dessværre :-( Vi har my å lær, å Lolita å co. dåkk e goe læremestra :-) Koz Rønnaug <3<3<3

  SvarSlett
 7. Takk til dere som deler erfaringer og kloke tanker som kan minne oss på hvor dyrebart og skjørt livet er .....

  SvarSlett