Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

fredag 4. november 2011

Kreativiteten blomstrer !!!

Ida er så kreativ !!!
Se så mye flott hun har laget de siste dagene  :

Nydelige lys <3 

Kjempefint fat 
(decopage) Salt og pepper :)


Julepynt <3 I går kveld laget hun noen julekort,-
er de ikke helt nyyydelige : Ønsker alle mine kjære venner en riktig
FIN fredag <3 <3 <3 

Klemmer fra Lolita <3 

5 kommentarer:

 1. saå flink hu e, hu har nok hatt en god læremester i si kreative mamma.. krysse fingra for at dåkk får heim en tur snart... klemma i fleng fra linn therese

  SvarSlett
 2. Flotte kort og selvproduserte så er det ekstra hyggelig å både gi og å være så heldig å få:) Jeg har aldri prøvd meg på dette med decopage...ser litt vanskelig ut.

  Håper dere får ei fin helg:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink Ida er. Jeg er helt imponert. Kjekt å se at du har vært innom og sett på bildene mine. Dere kan bare glede dere, vet du.
  Ha en riktig god helg. Håper den lille pakken snart kommer frem. Mange gode klemmer til dere fra Kirsten i Marbella

  SvarSlett
 4. Nydelige ting <3 flinke Ida som har ork til å være kreativ oppi alt <3 men det gir energi, det vet jeg <3 God helg kjære dere <3

  SvarSlett
 5. Hei Lolita :)
  Herlighet så flink Ida er, nydelige ting hun har laget, mangler ikke på kreativiteten der nei :))

  Håper det går bra med dere å at dere får ei kjempefin helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett