Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

fredag 18. november 2011

Hvit jul i år også ;)

Sitter å koser meg med inspirasjonsbilder 
med tema JUL :)

Deler gjerne disse flotte bildene med dere : Så mye LEKKERT !! 

Ønsker alle mine lesere en FIN fredag <3 

Klemmer fra Lolita <3 

6 kommentarer:

 1. Så vakkert. En riktig god fredag til dere også. Klem<3

  SvarSlett
 2. Å sukk, så vakkert! Ha en fin helg! Klem til deg og Ida fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Mye godt for øyet her <3 God helg <3

  SvarSlett
 4. Ååh,så mang fine bilda:-) Inspirasjon:-D
  Go hælg te dåkk:-)Koz å klæm fra Rønnauga<3<3<3

  SvarSlett
 5. Hei..
  Jeg kom over bloggen din fra noen felles bekjente av oss.. Å nå har jeg lest igjennom hele bloggen din.. Jeg fikk en skikkelig klomp i magen min, og kjenner meg igjen på flere områder som du skriver om.. ( Hadde et veldig nært familiemedlem som døde av kreft, så my av det du skriver kjenner jeg meg igjen i)
  Bare hold motet oppe, for dette SKAL gå bra!

  Vil også bare gi deg et tips om ei god bok..
  Det handler om en jente, med navnet Ida.. Hun er 18 år og får kreftdiagnosen akutt lymfatisk leukemi.. En nydelig bok som absolutt er verdt å lese.. Lover deg, boken tar deg gjennom glede, sorg, kjærlighet og tårer.. Men, det er en gripende historie, men absolutt verdt å lese..

  Bare skriv et lite pip tilbake, om du vil snakke med noen som har vært i lignende situasjon.. For jeg har vært der da jeg gikk i gjennom en sykdomsperiode sammen med familiemedlemmet mitt..

  SvarSlett
 6. Kjære, Anonym <3

  Takk for gode og varmende ord <3

  Leste boken du anbefaler - "Ida`s dans" ca ett år før min Ida ble syk.... Sterk lesing,- men veldig "fin" også,- anbefales på det sterkeste til de som ennå ikke har lest den !!! ( jeg gråt meg igjennom hele boken....)

  Jeg vet ikke hvordan jeg skal "finne" deg da du skriver under anonym.... men kontakt meg gjerne på mail : lolitavind@hotmail.com

  Klemmer fra Lolita <3

  SvarSlett