Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

tirsdag 27. september 2011

Soverommet - bilderas

" Man sover alltid best i sin egen seng "
(dansk ordtak ) 

Her kommer noen bilder fra soverommet :5 kommentarer:

 1. Mange fine detaljer på soverommet. Gleder meg til å innrede et helt nytt hus om ikke så altfor lenge, og et midlertidig hus i mellomtiden.

  Håper det går bra med dere!

  Fin tirsdag videre!

  SvarSlett
 2. stemmer nok godt det ordtaket ...iallefall hos meg! :-)
  Hadde nok ikke hatt noe problem å sove godt på ditt rom heller, Lolita <3
  veldig koselig og delikat rom :-)

  ha en fin dag!

  klem tone

  SvarSlett
 3. Så fint det var! :-) Jeg elsker alt som har med interiør å gjøre, og finner stadig noe nytt til leiligheten jeg og kjæresten min har flyttet inn i :-) Jeg er innom bloggen ofte for å følge med hvordan det går, ønsker dere masse lykke til videre<3 Jeg vet ikke hvordan det er å ha kreft på den måten og å være i deres situasjon(har hatt kreft men bare med operasjon som behandling), men jeg vet iallefall hvordan det er å være masse på sykehus.. Man setter SÅ pris på å få være hjemme og gjøre dagligdagse ting <3 Klemmer til dere :-)

  SvarSlett
 4. ååh så fint og koselig :) må være en drøm å sove der!! <3 du er så flink med innredning og dekorering Lolita <3<3<3

  klem ;)

  SvarSlett