Bildet mitt
Jeg er en kreativ og positiv dame på 38 år som er litt over gjennomsnittet interesert i interiør :) Mitt hjem er under stadig forandring, her flyttes det om og oppgraderes stadig.... På bloggen min kan du bl.a. følge mine små "interiørprosjekt" :) ................................................................................................................................................................................. 21/3-11 FIKK VÅR ELSKEDE DATTER DIAGNOSEN ALL (akutt lymfatisk leukemi). Jeg vil bruke denne bloggen for å oppdatere familie, venner og, ellers andre intereserte, om hvordan det går med oss. ( CARPE DIEM )

fredag 30. september 2011

Fredagskveld i heimen ...

Vi nyter hjemmedagene !!!

Nå er det fredagskos med tente lys ,
og snart god mat :)

Kveldens meny :

Nachos m/ ost, kjøttdeig, salsa, tzatsiki og 
sist men ikke minst - hjemmelaget guacamole !!! 

Og drikke til maten :
Pepsi max m/ isbiter ;)

Her kommer noen stemningsbilder fra meg :  Ute er sommeren på hell, og 
høsten banker på ;) 
Så nå er sommerplantene byttet ut med Erica :)
Ønsker alle mine kjære lesere en riktig 

GOD FREDAGSKVELD <3 


Klemmer fra Lolita :) 

2 kommentarer:

  1. Nam! Hjemmelaget guacamole er jo sååå godt! Her er det sushi i kveld, samt hjemmebakt knekkebrød og sjokolademuffins til å ta med på tur i morgen. Ha en fin helg, og kos dere masse! Flotte stemningsbilder hos deg! Hva er vel mørke høstkvelder uten levende lys;) Klem fra Eli:))

    SvarSlett
  2. Fint å høre at dere kan ha noen skikkelig koselige dager hjemme, det er sikkert deilig! Kos dere masse, vi sender varme tanker til dere:)

    Maria Solhøi

    SvarSlett